clouds background image

Представяне на проекта FLY MORE

открит семинар и представяне на проекта FLY MORE на клуб Лети Независим (познат още като Sky camp), осъществяван в партньорство с „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“ – APPI.

Здравейте,

Имаме удоволствието да ви поканим на открит семинар и представяне на проекта FLY MORE на клуб Лети Независим (познат още като Sky camp), осъществяван в партньорство с „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“APPI.

Събитието ще се проведе на 08.10.2013г от 18:30 ч. гр.София, Дом на културата "Средец", срещу парка "Заимов", ул. "Кракра" 2А, голям салон

За да летим заедно по-дълго, по-безопасно и по-високо. За да летим повече. Проект Fly More е за всички, които мечтаят да полетят, за всички които вече летят и ще летят още повече.

На срещата ще говори експерта-пилот Матю Абрард от APPI (Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм) - майстор инструктор на най-високо ниво по стандартите на АPPI.

По време на срещата практикуващите пилоти ще имат възможност да се регистрират в международната мрежа на APPI.

Заставайки на твърда земя ще открием повече за:

  • възможностите, които предлага международната мрежа на APPI, която свързва пилоти и клубове от цял свят  
  • лицензите издавани от АPPI
  • предстоящите летящи събития, курсове, кемпове и дейности от проекта Fly More
  • това как и къде можем да летим повече и по-безопасно
  • проекта FLY MORE за развитие на парапланеризма в България и създаване на дългосрочно партньорство за интегриране на опита и високите стандарти в обучението на швейцарския партньор по проeкта „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“(APPI).

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

AttachmentРазмер
POKANA_Seminar_08.10.2013.doc302.5 KB

Клуб "Лети Независим" aka Sky camp paragliding е член на logo APPI